torstai 30. joulukuuta 2010

Teretulemast Eestisse

Päivä 5. klo 21:02 Viron reissua vähäsen..

Pari viikkoa sitten kavereitteni kanssa mietittiin, että mitä hittoa me tehään, kun meillä ei ole juomista Uutta Vuotta varten. Saatiin kuningasidea lähteä Viroon hakemaan viinaa ja muutenkin kiertelee paikkoja. Ei kauaa mennyt, kun minä heti hommasin meille liput päiväristeilylle Eckerö Lineltä. Meitä lähti mun lisäksi Sanna, Niko ja Mira.

Oli 28.12 ja ajateltiin valvoa koko yö, ettei myöhästytä varmasti Viron reissulta. Juotiin parit kupit kahvia ja juteltiin koko yö. Alettiin kolmelta aamuyöllä valmistautua. Pojilla kesti 15min ja tytöillä 45min.. Onneks miesten ei tarvii käyttää meikkiä! Yhtäkkiä kello olikin jo 05:00 ja kyyti Helsinkiin oli jo pihalla. Lähdettiin ajamaan Länsiterminaalille. Helsingissä oli tosi paha ruuhka. Aina jos tulee kiire niin minä stressaan tosi pahasti. Päästiin kuitenkin klo 07:10 terminaalille. Käytiin hakemassa liput maksupisteestä. Lippuun oli merkitty mun nimeksi Sarkan Saaper…. Hahahahah anteeks mikä oli!? Päästiin sitten klo 08:00 Laivaan. Ensimmäisenä mentiin tupakalle ja sieltä tiskille tilaamaan päivän ensimmäiset drinksut.

Mikä vikana? Naisilla kaljat ja miehillä siiderit pilleillä :D

Laivalla oli pieniä kivoja esityksiä ja ohjelmaa. Jonkun ajan päästä alkoi BINGO!! Laitettiin Niko hakemaan meille bingolappuset. Kisa oli huijausta. Aluksi sanottiin, että jos saa viisi vaakasuoraa niin voittaa 5000e ja sitten, kun joku sai sen 5 vaakasuoraa niin pääpotti muuttuikin 70e. Syy siihen oli se, että oli liikaa pelaajia. Jatkoimme drinksujen juomista ja hauskanpitoa.

Meijän oma bingopoika haki meille bingolappuset..

Päästiin maihin noin klo 11:00 aikoihin. Käveltiin satamalta heti Vanhaan kaupunkiin. Meille iski nälkä ja ei tiedetty mihin ravintolaan mennä, koska kadulla oli niin monta ravintolaa vierekkäin. Joku tyttö iski meille käteen kolikon ja sanoi, että tällä kolikolla saa tuolta ravintolasta ruoan kanssa yrttishotin. Mentiin sitten Olde Hansa- ravintolaan, koska se näytti hienolta se paikka ja hiljaiselta. Iloinen tarjoilija ohjasi meidät pöytiin ja otti tilauksemme sekä toi meille ne yrttishotit. Tarjoilija oli todella hauska ja mukava ihminen. Ruoat tuli sitten pöytiin. Syötiin mahamme täyteen ja kysyttiin sitten tarjoilijalta reittiä hyviin kauppoihin. Saatiin neuvot ja mentiin shoppailemaan.Lämpimät yrttishotit. Oli muuten tulisia ja vahvoja.

Koko ravintolassa oli kaunis kynttilävalaistus.

Oli muuten ihanaa ruokaa!! Härkää viikunakastikkeessa. Jos tuon annoksen saisin naaman eteeni nyt niin nuolisin vaikka puhtaaksi lautasen!! Hahaha..

Siinä meijän oma tarjoilijamme. Niin mukava ja hauska tyyppi!

Päästiin ostoskeskukseen. Pojat halusi shoppailemaan ja tytöt halusi kaljalle.. Mikä on vikana? Eikö yleensä naiset shoppaile ja miehet menee kaljalle? Hahah.. Tällä kertaa se oli toisinpäin. Kierrettiin Nikon kanssa kauppoja ja kuolattiin hienoja vaatteita kaupoissa. En löytänyt mitään muuta, kun Zarasta tosi hienon paidan. Mentiin sitten Super Alkoon hakemaan juomat Uudeksi vuodeksi. Kaikki aluksi hajaantui valitsemaan omat juomat. Kauppa oli niin ISO, että siel melkein eksyi. Ostimme likööriä, kaljaa, viinaa, shampanjaa, kuohuviiniä ja paljon kaikkea muuta. Paras ostos koko Viron reissun aikana.

Yks paita löyty koko Virosta. Noh aikaa oli niin vähän, se on ehkä syy..

Tuli klo 16:00 ja oli aika palata laivalle. Vietiin ostoksemme säilytyslokeroon ja menimme syömään illallista. Aloitimme aivan uskomattoman ihanalla alkuruoalla ja ruokajuomana oli valkoviini. Oli pääruoan aika. Maha oli niin täynnä, että syötiin vain pari lusikallista jälkiruokaa mutta valkoviinin juominen jatkui. Meillä oli todella hauskaa. Joimme, seurustelimme ja pidimme hauskaa.

Alkuruoka oli aivan uskomatonta. Maistoin ekaa kertaa elämässäni kaviaaria ja mä rakastuin siihen. Oli niin hyvää!

Jälkiruokana oli tosi paljon kaikkea. Mä otin suklaamoussea suklaakastikkeessa. Oli muuten ihanan täyteläistä ja hyvää..

Tultiin pieneen hiprakkaan kun oli aika astua laivasta ulos ja suunnata takaisin Lahteen. Mahtava reissu oli kerta kaikkiaan. Seura oli täydellistä, ruoka oli täydellistä ja koko matka oli täydellistä. Mietittiin nyt jo reissua tammikuulle Viroon.

Päivä 5 Klo 22:22 Sori, kun kesti näin kauan päivittää blogia, muttakun olen ollut todella kiireinen. Toivotan teille kaikille lämpimästi Hyvät Uudet Vuodet! :):)

-SS-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti