perjantai 10. joulukuuta 2010

Ihanne mies/nainen

Päivä 2. Klo 23:17 Tein pienen kyselyn muutamalle ihmiselle.. Tässä ovat heidän ihannekumppaninsa.

SANNA KILPINEN

1. HIUKSET - Tumman ruskeat väriltään. Laitetut muttei liian sliipatut. Hiukset pitää olla puhtaat, ei vaadi paljoa olla siistinä. Lyhyet hiukset miehellä ehdottomasti.

2. LUONNE - Rehellinen, aito, ettei esitä muuta mitä on. Miehet on kaikki erilaisia. On kivaa, jos mies on joskus räväkkä ja joskus kiltti.

3. VAATETUS - Perus siistit vaatteet. Pitää pukeutua tilanteen mukaisesti. Merkillä ei ole väliä Jos menee juhlaan niin puku päälle jos uimaan niin uikkarit. Esim ei tennareita linnanjuhliin.

4. KROPPA - Tatuioinnit on plussaa. Pitää huolta kropastaan. Ei väliä onko liian bodattu vai ei, mutta kuhan pitää huolta kropastaan. Jos pitää huolta kropastaan niin se kertoo myös siitä, että mies välittää itestään.

5. SEKSI - Miehen kuulu tehdä aloite. Ei oo sika sängyssä ja ajattelee myös naistakin. Tykkää pomottaa ja alistua tilanteen mukaisesti. Extemporee sessiot ovat helmee!

BELLA SOFIA

1. HIUKSET - Joko tosi tosi lyhyet, kaljut tai sit joku rokki fleda mikä on laitettu makeesti pystyyn.

2. LUONNE - On vähän hullu, puhelias, rento ja sponttaani. Pitää olla joku oma juttu ja tosi kunnianhimoinen. Luotettava ja ei valehtele. Pitää olla hyvät käytöstavat.

3. VAATETUS - Makeet vaatteet ja pitää tietää tyylistä jotain. Pitää itsestään huolta.

4. KROPPA - Vartalo mielellään treenattu ja ruskea, että solkussa vois käydä, jos väriä ei löydy omasta takaa. Miehen pitää olla miehen kokonen, ettei mikään lapsen kokoinen. Tatuointeja saa olla paljon, kuhan ne on hienoja.

5. SEKSI - Pitää olla tosi hyvä sängyssä. Mies ei saa olla mikään lahna eikä maistua pahalta. Jos naiselta vaatii jotain niiin sitten pitää olla itsekkin valmis tekemään juttuja naisen eteen.

NIKO KOLI

1. HIUKSET - Ehdottomasti pitkät hiukset. Brunette tai blondi. Punaset ovat hirveet! Tilanteen mukaisesti laitettu.

2. LUONNE - Rehellinen, avoin ja itsevarma. Silmiin kiinnittän huomiota naisessa.

3. VAATETUS - Tyylikkäästi pukeutuu tilanteen mukaan. Korkkarit on plussaa.

4. KROPPA - Kaunis ja sopusuhtainen vartalo. Napakoru PLUSSAA!

5. SEKSI - Lahnaa ei oo kiva panna. Pitää löytää naisen kanssa yhteinen sävel, ei oo mitään rajoja. Kaikkea valmis kokeilemaan mutta ei saa alistaa väkisin toista!

6. MEIKKI - Ei missään tilanteessa liikaa meikkiä. Luonnollisen näköinen meikki. Näyttävä silmämeikki. Kulmia ei missään nimessä sheivattuna eikä piirrettynä!

MARKO LAINE a.k.a KAKS METRII

1. HIUKSET - Pitkät, tummat mieluiten mutta vaaleatkin käy. Tukka ponnarilla tai auki. Mieluiten auki.

2. LUONNE - Fiksu, tietää mitä haluaa, sosiaalinen, elämän iloinen nauttii elämästään, rehellinen ja luotettava.

3. VAATETUS - Tyylikäs, naisellinen, tykkään kun naisella on farkut ja paita melkein joka tilanteessa.

4. KROPPA - Pitää olla ehkä vähän jotain mistä ottaa kiinni, esim takapuolessa. (markolla on hirvee peppufetissi) rinnat ei ole niin justiinsa onko ne isot vai pienet. kuhan on hyvä pylly ja leveä lantio ehkäpä et on sopusuhtanen kroppaansa nähden ei kuitenka lihava.

5. SEKSI - Tykkään sellasista naisista kenen kanssa seksi on vähän vaihtelevaa, että ne välillä haluaa olla alistettuna että minä vien ja määrään, mutta sit joskus ne on taas niin villejä ja ottaa itse ohjat käsiin ja antaa mennä täysillä.

6. MEIKKI - Tähän sanon että ei mikään tikkurilan maalitaulu. Pystyy olemaan luonnollinen myös. Vaikka jos nyt lähetään käymään vaikka ruokakaupassa niin pitää heti vetää naama täyteen kaikkee, ei niin. Kevyt meikki, ja pystyy olla ilmankin välillä.

Päivä 2. Klo 01:07

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti