torstai 9. joulukuuta 2010

Kuka on Sarkan?

Päivä 1, Klo 4:22 Sarkan aloittaa bloggaamisen. Päivätehtävänä on itsensä esittely. Mietin mistä aloittaisi.

Okei. Oon Sarkan, 19-vuotias nuori lahtelaispoju. Minua kutsutaan yleensä nimellä Sakke. Oon todella positiivinen ja räväkkä persoona. Olen luonteeltani avoin, itsevarma, voimakastahtoinen, suorapuheinen ja luotettava.

Oon myöskin Drama Queen. Rakastan draamaa. Itse en kyllä mieluusti halua sitä järjestää, mutta jos se jo on järjestetty, niin minähän puutun siihen. Mä en voi sietää sellaisia ihmisiä, jotka puhuvat toisista selän takana tai esittävät kaveria ja käyttävät hyväksi. Musta puhutaan todella paljon paskaa, mutta mua se ei kiinnosta. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ne ketkä puhuvat ovat vaan kateellisia.

Olen kaikkien kaveri. Minulla on todella paljon kavereita, mutta ystäviä on vain muutama. Tosin välit on mennyt poikki kokonaan muutamaan ystävään naurettavista syistä. Itse en ole syytä aiheuttanut mutta välit olen poikki pistänyt.

Mulla on maailman ihanin paras ystävä. Hän on niin suloinen ja luotettava. Tiedämme kaikki toistemme salaisuudet, ja jaamme surut ja ilot keskenämme. Vaikka emme näe niin usein, niin silti tiedämme olevamme toistemme sydämessä aina.

Rakastan vaatteita ja koruja!!!! Minulla on niin paljon vaatteita, ettei kaikki mahdu edes kaappiin. Piti ostaa vaatereki jotta kaikki paidat mahtuisi siihen. Tyylini on vaihteleva, ja riippuu ihan siitä minne olen menossa. Olen luonut tyylini itse. Olen ottanut mallia jostain tyylistä ja muokannut siitä oman näköiseni. Koruja, laseja ja kelloja omistan melkein yhtä paljon kuin naiset.

Ykkösihanteeni on ehdottomasti Marilyn Monroe. Hän on aivan uskomaton nainen! Omistan hänen tauluja, kelloja, kirjoja ja laatikoita. Hän on vaan niin upea ihminen.

Olen hullu bailaaja ja olen varmasti sellainen lopun ikääni. Käyn melkein joka viikonloppu clubeilla vetämässä kunnon muuvit. Olen tanssinut kahdeksan vuotta, mutta lopetin sen, sillä Lahdessa ei ollut mitään hyvää tanssiryhmää.

Mallintöitä olen tehnyt satunnaisesti. Oon ollut hiusmallina, näytösmallina, kasvomallina ja vaatemallina. Pidän niistä todella paljon ja olen hakenut eri mallitoimistoihin, mutta kaikki ovat sanoneet että olen liian pitkä. Anteeksi!? 198 cm on kyllä aika paljon, mutta en ole koskaan kuullut että se olisi liian pitkä mallitoimistoon. Mihin tämä maailma on menossa...

Aloitin juuri työt Tivoli-yökerhossa Lahdessa. Toimin promoottorina ja pidän siitä todella paljon, sillä siellä on minun kavereitani - ja nyt myös työkavereitani.

Asustelen vielä vanhempien kanssa, mutta kohta olisi kyllä aika itsenäistyä ja muuttaa omaan asuntoon.

Enempää juttua en nyt keksi. Jos tulee mieleen muuta niin kaipa sitten lisäilen ja multa voi myös kysyä kaikkea. Aloitin kirjottaa blogia vaan sen takia, koska haluan jakaa tietoa teidän kanssanne ja kertoa elämästäni. Musiikkia, muotia, ihmissuhdeasioita ja paljon kaikkea muutakin kerrottavaa. Tykkään tosi paljon kirjoitella koneella, joten varmasti päivitän blogiani usein.

Päivä 1. Kello 5:38. Sarkan on suorittanut päivätehtävän ja ladannut sivuilleen ensimmäisen blogin.

P.S. Arvasitko, että olen BB-fani ja haluan mukaan Suomen Big Brotheriin?

-SS-

2 kommenttia:

  1. Aivan upea esittely! Itse en sua tunne (tiedän näöltä ja nimeltä) mutta yhteiset ystävämme ovat kuvailleet sua juuri noin :) toivottavasti kirjottelet tänne usein!
    Ihanaa joulunodotusta - Essi

    VastaaPoista
  2. Oijjj kiitos essi :)) Kiva kuulla että musta myös puhutaan hyvääkin :)) Todellakin kirjoitan usein!
    -SS-

    VastaaPoista