torstai 10. maaliskuuta 2011

Kuka on Adi?

Vuonna 1988 elokuussa Pietariin syntyi lahja musiikkimaailmaan. Pojan nimeksi tuli Andrei, mutta myöhemmin kavereiden kesken Adi. Kun Adi oli viiden vanha, hän muutti Suomeen eli hän on suomalainen, mutta hänessä virtaa venäläistä verta. Pojan varttuessa ja kasvaessa Lappeenrannassa hän ei vielä tiennyt tulevasta urastaan, mutta piti musiikkia lähellä sydäntä. Aluksi kiinnostus musiikkiin alkoi metallista ja technosta mutta rap- musiikki veti kuitenkin enemmän puoleensa. Adi muutti vuonna 2008 Suomen Chicagoon ja osti ensimmäisen studiomikin, jonka jälkeen hän alkoi myös tehdä omaa musiikkia. Kun nuoruuden villi elämäntyyli oli käyty läpi, niin hänen elämänasenne ja arvot muuttuivat. Tämän jälkeen Adi piti vuoden tauon ja seurasi musiikkimarkkinoita ja alkoi sitten tehdä radiotyylistä lennokasta musiikkia.Adi on kasvattanut loistavan tiimin ympärillensä ja siihen kuuluu mm. valokuvaaja, nettisivujen tekijä, videokuvaaja, feattaajat ja ystävät jotka mainostavat ja ovat tukiryhmänä. Hänen mielestä on hyvä tehdä yhteistyötä, että kaikki jakavat kokemuksiaan. Adilla ei ole koskaan ollut roolimallia, vaan hän on itse kehittänyt tyylinsä. Hän kuuntelee ja katsoo erilaisia musiikkivideoita, mutta ei kopioi suoraan keneltäkään mitään. Feattaajat rikastavat musiikin laatua ja jos on kyseessä naisfeattaaja niin se tekee musiikista musikaalisempaa. Adi ei tule tekemään perus rap- musiikkia, vaan jotain uutta ja kansainvälisempää. Hommannut kaikki biittinsä Jenkeistä ja Venäjältä. Adi räppää Suomeksi mieluiten, mutta ei sulje Englannin kieltäkään kokonaan pois.

Hän ei tykkää raskaasta räpistä, jossa ei ole sanoissa sanomaa, joten hän on kehittänyt omat riimit tarkoituksen mukaisesti. Rähinä yhtye on Adin mieleen, mutta muut Suomalaiset artistit eivät iske esim. Muutama nimeltä mainitsematta on todella huono esimerkki nuorille. Jotkut saattavat kuvitella Adin olevan ylimielinen ja kultalusikka suussa syntynyt, mutta kaikkia maailman ihmisiä ei voi miellyttää.Viiden vuoden kuluttua hän toivoisi tekevänsä bisnestä ulkomailla. Adi ei nää musiikkia musiikkina. Kanye West on hyvä esimerkki siitä. Kanye tekee yhteistyötä vaatteiden kanssa, on esiintyjä sekä laulaja. Tällä hetkellä hän opiskelee johtamista ja viestintää, koulua on jäljellä kuusi kuukautta. Koulun ohella myös tekee kokopäivätyötä. Myöskin toimii vaate ja asustetoimittajana mm. myy G-Shock kelloja ja urbaanivaatteita. Teetti omilla tuloillaan Jesus Piece- kaulakorun, jossa on 110 käsin istutettua jalokiveä. Koru on Suomessa tällä hetkellä vielä uniikki.


Jesus Piece- kaulakoru

Tulevaisuuden ideat on saada Adi by Ville Järveläinen valo/videokuvaus projekti eteenpäin. Haluavat tarjota ihmisille laidasta laitaan hienoja valokuvia. Tavoitteena on kesään mennessä tehdä muutama musiikkivideo. Adi haluaa, että hänen musiikkivideot ovat ennennäkemättömiä. Adin biisejä on tullut julki iTunesiin. Tämän vuoden aikana Adin tiimi yrittää saada soittoon muutama sinkku radiokanaville ja mahdollisesti musiikkivideoita telkkariin.

Jos olet facebookissa, niin käy ihmeessä chekkaamassa Adin sivut, joka päivittyy hyvin tiheään tahtiin. Kirjoita FB- hakuun "Adi" ja paina "Tykkää" niin pysyt matkassa. Mm. löytyy biisejä, blogia, videomateriaaleja sekä uusia kuvia.

2 kommenttia: